Sealen

Sealen is een geschikte oplossing voor individueel verpakte groenten. De geperforeerde, glasheldere hoogglans krimpfolie verlengt de houdbaarheid van het product aanzienlijk. Dat maakt deze verpakkingsmethode ideaal voor onder andere komkommers, aubergines, courgettes, paprika’s en winterpenen.

De folie kan desgewenst worden voorzien van een etiket, om het product een onderscheidende waarde te geven of te voorzien van informatie zoals een barcode, prijs en herkomstvermelding.

Het sealen is misschien wel de milieuvriendelijkste verpakking van allemaal. Voor het sealen wordt één van de dunst mogelijke folies gebruikt. Het is bovendien hygiënischer en verlengt de houdbaarheid van het product aanzienlijk.

Flowpacks

Groente of fruit op gewicht of per aantal verpakken kan snel en gemakkelijk met een flowpack. Het geperforeerde materiaal gaat bederven tegen en biedt tegelijkertijd bescherming. Flowpacks zijn geschikt voor uiteenlopende producten.

Ook op de flowpack kan een etiket worden aangebracht. Hierop kunt u informatie kwijt zoals barcodes, prijzen en herkomstvermeldingen.

Net- en girsac-verpakkingen

We verpakken efficiënt en secuur in een net- of Girsac-verpakking. Dat kan per gewicht, per aantal of beiden.

Netverpakkingen kunnen worden voorzien van een wijnglaslabel en voor de Girsac-verpakkingen maken we gebruik van een standaard Girfilm. Het etiket kan geheel naar uw wens worden gepositioneerd. Standaard is deze verpakking voorzien van twee gaten, desgewenst kan dit vervangen worden door een draaglus.

Een uniek ontwerp zorgt er overigens voor dat uw product extra opvalt in de schappen!

Foodtainers

Bij verpakken middels een foodtainer maken we gebruik van een schaal in combinatie met hoogglans krimpfolie. Zo geeft u een luxe uitstraling aan uw producten!

De schaal biedt de nodige stevigheid en de glasheldere folie zorgt ervoor dat de inhoud goed te zien is, zowel aan de boven- als onderzijde.

GROENTE OF FRUIT VERPAKKEN?

Verpakkingsbedrijf: G van der Linden