Over ons

G van der Linden is al meer dan 40 jaar specialist in verpakkingen voor groenten en fruit.

Met een groep vaste medewerkers en daarnaast een team van gemotiveerde flexwerkers verwerken we dagelijks grote en kleinere orders van onze gewaardeerde klanten. We zijn een onafhankelijk, betrouwbaar en flexibel verpakkingsbedrijf. Zo bedenken we graag oplossingen op maat en is alles bespreekbaar. We hechten waarde aan hygiëne en voedselveiligheid en worden jaarlijks BRC-gecertificeerd. Inmiddels staat alweer de derde generatie aan het roer van ons familiebedrijf, onze kernwaarden zijn tot op de dag van vandaag hetzelfde gebleven: kwaliteit, efficiëntie en snelheid.

Neem contact op

Langetermijnplanning of juist ad-hoc; wij regelen het.

Kwaliteit

Wij zijn ervan overtuigd dat verpakkingsmaterialen van hoge kwaliteit bijdragen aan de uiteindelijke waarde van uw product. Hoogglans foliën, netten van constante hoogwaardige kwaliteit en net afgewerkte verpakkingen zien er niet alleen mooi uit, ze bieden ook beschermingén verlengen de houdbaarheid van uw producten.

Sealen van paprika's

EFFICIËNTIE

Tijd is geld. Voor u en voor onszelf. Daarom werken we gestructureerd en efficiënt.Onze productiviteit ligt hoog en we kunnen altijd gehoor geven aan de gemaakte afspraken. Door middel van een heldere planning, voldoende capaciteit en duidelijke afspraken, weet u als klant exact waar u aan toe bent. Door jarenlange ervaring kennen we de klappen van de zweep, waardoor u met een gerust hart het verpakkingsproces aan ons over kan laten.

SNELHEID

Langetermijnplanning of juist ad-hoc; wij regelen het. Ook als uw order nog dezelfde dag klaar moet staan. We zetten ons gemotiveerde team in om alles op tijd af te krijgen, zodat uw order op het afgesproken tijdstip opgehaald of weggebracht kan worden. Met G. van der Linden mist u nooit de boot!

Sealen van paprika's

GROENTE OF FRUIT VERPAKKEN?

G van der Linden B.V.